valokuva-galleria

Napsauta kuva niin galleria aukea.

Ajelutustapahtuma kesä 2019

Lohjan kaivoskaupungin motoristien kanssa yhteistyössä järjestettiin kesällä 2019 ajelutustapahtuma lapsille. Kuvista näkee, miten kaikki lapset ja aikuisetkin nauttivat tästä tapahtumasta.

Hallitus kehittää

Yhdistyksemme sai Diabetesliitolta järjestöavustuksen toiminnan kehittämiseen vuonna 2019. Koronasta johtuen saimme jatkaa avustuksenkäyttöä vielä vuonna 2020. Kuvat ovat hallituksen ideointipäivästä Mustion linnassa.

Vertaistukea kuntoilun merkeissä

Meillä on ollut säännölliset kuntosalivuorot vuodesta 2019 lähtien. Keskeytys oli koronan vuoksi, mutta syksystä 2020 lähtien olemme voineet taas kokoontua yhdessä kuntoilemaan.

Perhekerhon virkistyspäivä

Perhekerho järjesti virkistyspäivän perheille Leporannassa kesällä 2019 pelien, uimisen, saunomisen ja tietysti grillauksen merkeissä.

Ruskaretki syksy 2021

Yhdistys oli organisoimassa hauskaa ruskaretkeä Iso-Syötteelle syksyllä 2021. Mukana oli yhdistyksen jäseniä, joiden matkaa yhdistys tuki pienellä osuudella ja muita osallistujia, jotka maksoivat matkansa itse.

Kesäretki Seilin saareen kesä 2019

Kesällä 2019 opastettu kesäretki järjestettiin Seilin saareen, jossa päästiin asiantuntevien oppaiden opastamana tutustumaan saaren värikkääseen ja koskettavaan historiaan.

Tapahtumia vuosien varrelta

Eri tapahtumien ilmoituksia

Joulujuhlat

Liikuntapäivä Liessaaren luonnossa kevät 2022

Käytiin kävelemässä kauniissä keväätsäässä Liessaaren poluilla ja retken päätteeksi syötyyn keittolounas Villa Haikarissa ja Johanna Holmbom piti luennon terveellisestä ruokavaliosta.