LAPSET JA NUORET

Lapset

Yhdistyksessä toimii perhekerho, jonne ovat tervetulleita diabeetikkolapset yhdessä koko perheen kanssa. Perhekerho kokoontuu vuoden aikana 8-10 kertaa Lohjalla Mäntynummen seurakuntatalon takkahuoneella. Ajantasaiset tiedot kerhon kokoontumisajoista löytyvät tapahtumakalenterista.

Kerhossa vanhemmat voivat vaihtaa kokemuksia diabeetikkolapsen hoidosta vertaisten kanssa. Kaikille perheen lapsille on tarjolla ohjattua toimintaa.

Perhekerhon lisäksi järjestetään myös muita perheille suunnattuja tapahtumia, esimerkiksi retkiä ja leirejä. tapahtumia suunnitellaan perheiden toiveita kuunnellen.

Perhekerho löytyy myös Facebookista.

Aktivity Park
HopLop
perhe12

Nuoret

Diabeetikkonuori voi osallistua nuorten toimintaan, kun hän pystyy itsenäisesti huolehtimaan hoidostaan. Nuorten toimintaa järjestetään erilaisten vaihtuvien teematapahtumien merkeissä, esimerkiksi pakopeli-ilta, keilailu tms. Nuorille järjestetään myös retkiä ja leirejä. Ajat ja paikat vaihtelevat ja toimintaa suunnitellaan nuorten toiveiden mukaan.

Nuoret ovat myös Facebookissa nimellä Lohjan D-nuoret ja Instagramissa. Nykypäivän diginatiiveilta on vaikea tietoa piilottaa. Netti on kuitenkin täynnä monenmoista tietoa, joten muista olla lähdekriittinen. Alla linkki mielenkiintoiseen nuorille diabeetikoille suunnattuun sivustoon, johon kannattaa tutustua.

Linkki: Nuorille

IMG_7277
Seikkailurata