Liity jäseneksi

Yhdistyksen jäsenmaksu pitää sisällään paikallisyhdistyksen osuuden ja Diabetesliiton osuuden. Diabetesliitto pitää yllä paikallisyhdistysten jäsenrekisteriä.

Jäsenmaksu on Lohjan Diabetesyhdistyksessä 17 euroa vuodessa. 

Lohjan Diabetesyhdistyksessä tarjoamme jäsenillemme:

  • tukea omahoitoon
  • luentoja ja asiantuntijapuheenvuoroja
  • kerho- ja vertaistukitoimintaa
  • diabetesoppaiden ja hoitovälineiden myyntiä
  • matkoja, retkiä ja muuta yhteistä tekemistä!
Favicon ja text pysty

Tietoa ja tukea

Diabetesyhdistyksen jäsenenä voit saada tietoa ja tukea sekä löytää tekemistä ja uusia ystäviä. Diabetesliitto tarjoaa ajankohtaista ja luotettavaa tietoa diabeteksesta, sen hoidosta ja hyvästä arjesta diabeteksen kanssa.

Jäsenetuja Diabetesliiton kautta

Saat myös tuntuvat jäsenedut, kuten ilmaisen neuvontapuhelimen ja Diabetes-lehden jäsenalennuksella. Diabetesliiton yhteistyökumppanit tarjoavat myös erinomaisia etuja, esimerkiksi alennuksia silmälasihankinnoista ja lomavarauksista! Näistä löytyy lisätietoa Diabetesliiton nettisivuilta.                                                          Linkki: Diabetesliiton jäsenedut 

Vaikutusmahdollisuuksia

Jäsenenä pääset halutessasi vaikuttamaan. Diabetesliitto haluaa tietää, mikä parantaisi arkeasi diabeteksen kanssa. Viemme yhdessä diabeetikoiden ja heidän läheistensä viestejä päättäjien pöytiin. 

Jäsenyytesi on tärkeä kannanotto hyvän arjen puolesta diabeteksen kanssa.

HUOM! Jos olet joskus aiemmin ollut jäsen, älä täytä liittymislomaketta, vaan ota yhteyttä jäsensihteeriimme: jasenasiat(at)diabetes.fi. Lisätietoja ja esimerkiksi lomakkeen osoitteenmuutokseen löydät osoitteesta diabetes.fi/jasenasiat 

Voit valita myös liittymisen kannatusjäseneksi.

Ota edut hyödyksesi 

Kun liityt jäseneksi voit valita haluatko tilata myös Diabetes-lehden  edulliseen jäsenetuhintaan, vain 15 e/vuosikerta. Diabetes-lehden verkkolehti on jäsenille aina maksuton.

Jäsenenä soitat Kysy diabeteksesta -neuvontapuhelimeen pelkän puhelumaksun hinnalla, muille puhelun hinta on 0,95 e/min + pvm. Jäsenten oma numero löytyy jäsenmaksulomakkeelta.

Jäseniämme palvelee myös Diabetesliiton jäsenten oma sivusto, jonne on koottu vain jäsenille tarkoitettuja maksuttomia aineistoja, kuten esimerkiksi videoita ja oppaita. Sivulle kirjaudutaan samoilla tunnuksilla kuin verkkolehteen.

Diabetesyhdistyksen jäsenet pääsevät kirjautumaan sivuille omilla jäsennumeroillaan, salasana on oma sukunimi. Jäsennumero löytyy jäsenkortista ja Diabetes-lehden takakannesta. 
Linkki: Kirjaudu tästä Diabetesliiton jäsensivuille